UPDATE maatregelen coronavirus vanaf 29-07-2020

UPDATE maatregelen coronavirus vanaf 29-07-2020

29/07/2020 - 19:47

Naar aanleiding van de beslissingen die door de veiligheidsraad zijn genomen op datum van 27 juli , maakt VKS Hamme-Zogge in samenspraak met de gemeente Hamme onderstaande maatregelen bekend voor de start van het seizoen:


* Tot en met dinsdag 25 augustus worden alle wedstrijden (vriendschappelijk, tornooien, bekerwedstrijden,..) geschrapt voor zowel A- en B-kern, de damesploeg alsook de jeugdploegen. De focus wordt gelegd op veilige trainingen voor alle categorieën.


* Tijdens de trainingen worden geen ouders/toeschouwers toegelaten. Gelieve dit ook zeker te respecteren. Jeugdspelers worden 10 minuten voor de training afgezet aan het afgesproken terrein en op het einde van de training terug afgehaald. Elke speler/speelster brengt een eigen (gevulde) drinkfles mee.


* Omkleden voor en na de training in de kleedkamer is mogelijk vanaf de categorie U15 mits strikt de afstandsregel van 1,5 m te respecteren ! Alle ploegen onder de U15 dienen zich thuis om te kleden.


* Vanaf dinsdag 4 augustus zal onze kantine geopend zijn tijdens de trainingsdagen, mits naleving van de geldende horeca-maatregelen.


* Onze trainers/medewerkers zullen voor elke training bijhouden welke spelers er allemaal aanwezig zijn, dit met het oog op contacttracing.Heb je bijkomende vragen? Dan kan je steeds terecht bij onze corona safe verantwoordelijke. email: lieven.de.poorter1@gmail.com. Wij hopen iedereen in veilige omstandigheden te kunnen ontvangen!!

UPDATE maatregelen coronavirus vanaf 29-07-2020